Lekker bubbelen in het bubbelbad!

Ben jij, na een dag hard werken, toe aan echte ontspanning? Dan kun je er natuurlijk voor kiezen om iedere dag naar een wellnesscenter te gaan om lekker te kunnen ontspannen. Maar dat kan nog wel eens flink in de papieren lopen. En je bent dan ook nog niet thuis. Is het dan geen beter idee om zelf een bubbelbad aan te schaffen? Er zijn verschillende spa's beschikbaar en je kunt deze gewoon in je eigen tuin zetten. Heb je het idee dat een bubbelbad heel veel elektriciteit verbruikt én dat het een hels kabaal maakt? Dan heb je nog nooit een bubbelbad van Hottub Select gezien. Een bubbelbad van Hottub Select is fluisterstil en zeer energiezuinig. Je hoeft je daar dus niet door te laten tegenhouden.

Kies het bubbelbad dat bij jou past

Zit je graag met je partner of met een vriend of vriendin in het bubbelbad? Dan hoef je geen groot exemplaar aan te schaffen. Kies dan een tweepersoons exemplaar. Wil je met je hele gezin in het bubbelbad? Dan kies je een groter exemplaar. Ga voor een vier- of zespersoons spa en geniet met meer. Maar er is meer om rekening mee te houden. Je kunt namelijk ook de kleur en de look van het bad kiezen. Ga voor leatherlook of voor een andere look. Net wat mooi past bij jou in de tuin.

Zet het bad buiten voor het fijnste effect

Je kunt je binnen omkleden in een badjas en dan buiten de badjas uittrekken. Je stapt dan, al dan niet in je zwemkleding, in je bubbelbad. Het fijne is dan dat je onder alle weersomstandigheden heerlijk kunt genieten van het warme water en de bubbels. Heerlijk in de vrieskou onder de sterren, in de regen of zelfs aan het eind van een lange, warme dag. Het bad kan al deze weersomstandigheden prima aan. Je hebt er hierdoor echt iedere dag plezier van.

Combineer het bad met een buitendouche

Stap je uit het bad? Dan is het wel zo fijn om je nog even te kunnen afdouchen. In het bad gebruik je, natuurlijk, geen zeep of badschuim. Onder de douche kun je je nog even goed wassen. Je gaat dan weer helemaal schoon je huis in. Je voelt de ontspanning in je hele lijf en je zult heerlijk slapen. Zo kom je iedere dag weer goed uitgerust je bed uit en ben je weer klaar voor de volgende (werk) dag. Het is het echt waard!

Geef een reactie